Ervaring spreekt, wat klanten zeggen

Klant ervaringen

“Mandy is anders dan anders. Met haar ongecompliceerde houding maakt zij het onbegrijpelijke begrijpbaar! Zij heeft een no-nonsens en authentieke houding, dit maakt haar persoonlijk en puur”.

Cees Testers

CEO bij Bezorgfiets.nl/Testers Tweewielers

1 op 1 coachtraject

“Mijn doel was mijn hoofd op orde te krijgen en frustraties een plek te geven en dat is gelukt! Mandy is recht toe, recht aan en draait nergens om heen, dat heeft mij erg geholpen. Ik vond haar recht door zee, geduldig en eerlijk. Zij kijkt naar wat ik nodig heb en doet echt wat het beste voor mij is. Niet alleen voor nu maar zeker ook voor de toekomst. Ik ben enorm rustig geworden en heb zoveel meer geduld. Ook stel ik mij nu meer open voor anderen. Ik stel het erg op prijs dat Mandy zo open en eerlijk is, ook over haar zelf!“


Layla

Teamleider

Deelneemster Workshop familieopstellingen

“Door deze workshop weet ik wat me te doen staat en durf ik een stap te zetten waarvan ik al lang weet dat ik hem wil zetten, maar het tot nu toe niet durfde en te oncomfortabel vond. Het geeft me de vrijheid om meer in verbinding te zijn met anderen. De workshop heeft mij daadkracht gebracht, ik kan en wil  mezelf meer laten zien, en ik ervaar weer ruimte om mijn vader te zien. Daarnaast ben ik nog enthousiaster over opstellingen! De dagen na de opstellingen voelde ik mij lichter en het voelde alsof er iets verschoven is in de opstelling. Er zijn helpende inzichten ontstaan, met name dat ik me de afgelopen jaren zo heb gericht op mijn relatie met mijn moeder en haar zoektocht dat ik mijn vader niet heb gezien. Tegelijkertijd voelt het vooral alsof er dingen in beweging zijn gezet en dat dat van mij vroeg om zelf die stap te durven zetten ondanks dat het ongemakkelijk voelt en nog wel even blijft voelen. Dat ik ondanks dat of misschien wel mét dat ongemakkelijke gevoel bij me toch kan bewegen, de verbinding kan maken. Dat vraagt daadkracht, maar geeft het tegelijkertijd ook.  

Mandy schept een hele fijne ruimte en sfeer en ik voelde vanaf mijn aankomst de hele dag haar  warmte. Wat ik heel fijn vindt is dat zij duidelijk uitlegt wat we gaan doen en daar goed de tijd voor neemt en vervolgens in de opstelling alles zelf laat ontstaan. Zij vraagt aandacht voor dingen maar grijpt niet in. Ze stelt zichzelf kwetsbaar op en biedt daardoor ook de ruimte voor anderen. Het voelde alsof alles ok was en ook twijfels en vragen er mogen zijn. 

Ik merk dat een familie-opstelling en zeker in deze vorm waarbij er niet gepraat wordt en geen dingen worden vastgezet heel veel inzichten kan geven, zonder dat je daarbij meteen een interpretatie, of een verhaal, ontwikkeld. De beweging met alles wat je daarbij voelt en ziet in het systeem geeft zoveel inzicht en voelt lichter. Het geeft zonder woorden aan dingen te geven, weer wat er is en kan ontstaan . 


Patricia

Transformatiecoach

1 op 1 opstelling

Ik kwam bij Mandy met het verlangen meer inzicht te krijgen in mijn vrouwenlijn en dat is gelukt. Op een prachtige locatie die fijn aanvoelt, word je warm verwelkomt en stelt Mandy je op je gemak. Mandy luistert, stelt vragen en stemt af op wat er gebeurd. Ze maakt bespreekbaar, wat liever onbespreekbaar blijft en creëert op deze manier inzicht en geeft een podium aan dat wat er niet mag zijn. Heel helpend en helend voor mij om zo dieper mijn proces in te gaan.

Bedankt Mandy voor je fijne begeleiding en eerlijkheid tijdens deze opstelling.


Marcel Batenburg

Directeur/eigenaar Kvik Sliedrecht en Kvik Breda

1 op 1 Coachtraject

Op zoek naar mijn zakelijke coach!
Ik worstelde en kwam boven, dankzij het coaching traject bij Mandy.
Wat wil de wereld veel van mij, wat willen mijn klanten veel van mij, wat wil mijn gezin veel van mij, wat moet ik veel van mijzelf!

Ik wilde maar 1 ding! “Mijn hoofd/ hersenen” uitzetten en in rustmodus komen! Dat was voor mijzelf een lange lijdensweg tot ik besloot opzoek te gaan naar hulp…. Op het wereldwijde web vond ik niet wat ik dacht nodig te hebben…. Toen ik bij Fitbizz (Jan van Hest) mijn hart luchtte tijdens mij wekelijkse PT les, gaf Jan mij een duwtje in de richting van Mandy. “Ook een PT klant van mij, zij kan je wel coachen” ik ben zo lekker coachbaar! NOT!

Na het 1e contact per mail volgde een telefonische intake en voelde ik een lichte match, het moet toch klikken, raakvlakken zoeken, interesse delen etc. De basis van een nieuwe vertrouwensrelatie met een voor mij totaal onbekende coach! Wat heb ik diep gegraven, wat zit er veel in je DNA waarvan je niet wist dat je het bij je hebt, er iets mee kan en mag doen. Maar ook graven in je eigen shit brengt verhelderen inzichten en geeft je rust wanneer er “oude” puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

Mijn zo bedachte zakelijke coaching traject werd een ontdekkingsreis van mijn eigen ik. Een reis van geboorte tot waar ik nu sta en wie ik nu ben. Nu ik zelfs in staat ben om mij zelf te coachen ben ik mij ervan bewust dat dit traject mij niet een ander mens heeft gemaakt, maar dat ik in dit traject mijzelf heb leren kennen, ontdekken en weer van mijzelf ben gaan houden❤️

Mandy, Bedankt voor je ontdekking, reflectie en open en heldere inzichten.


Mirjam van Loon

Eigenares Teazer Pilates, Pilates en Yoga studio

1 op 1 Familieopstelling (van Blokkade naar Beweging)

“Wat een fijne en verhelderende sessie! Het begon al gelijk goed omdat de locatie prachtig is. De rust en de geschiedenis van deze plek hebben ongetwijfeld een positieve bijdrage gehad aan de hele ervaring. Maar belangrijker was de begeleiding van Mandy en het gevoel van vertrouwen dat zij mij gaf. Daarnaast voelde zij ook heel veilig voor mij. Het voelde echt als samenwerken. Zonder mij te zeggen wat jij dacht of voelde hielp jij mij verder door vragen te stellen. Nu, weken later, profiteer ik volop en heel bewust van de ruimte die er ontstaan is, omdat ik echt door weerstand ben heen gegaan. Er heeft flink wat heling plaatsgevonden, Dank daarvoor ❤”.


Robert Breedveld

ondernemer Kraftwell, Looma, Eetboetiek Festina Lente en founder/bestuurslid Stichting Iedereen Werkt.

1 op 1 Coachtraject

“Als ondernemer is het belangrijk jezelf te blijven uitdagen en te blijven ontwikkelen. En dat kan je niet altijd allemaal maar alleen. Naast het onlangs volgen van een ademhalingsworkshop heb ik vandaag een coachingstraject afgerond om meer rust te kunnen ervaren in het drukke dagelijkse (ondernemers)leven. Het heeft me opgeleverd om beter te kunnen ontspannen, makkelijker keuzes te kunnen maken op privé en zakelijk vlak, meer inzicht te hebben in bepaalde patronen en gedragingen en hoofd&hart beter te verbinden met elkaar. Al met al een zeer waardevolle toevoeging op mijn af te leggen levenspad. Mandy Schuerman bedacht voor alle wijze inzichten en mooie momenten “🙏


Lindy Colenbrander

Deelneemster workshop familieopstellingen

De werking en effect van deze Familieopstelling die ik bij jou mocht beleven samen met de andere mooie vrouwen,  voel ik nog dagelijks. Het dichter bij mezelf kunnen komen, het gevoel wat ik erbij krijg als ik aan deze heerlijke dag terug denk en voel is ontzettend waardevol. Ik voel mij compleet. Door onbegrepen en onbekende stukjes op te pakken, deze te voelen en te helen. Ik wil je nogmaals bedanken voor deze fijne ervaring, het vertrouwen dat ik voelde en de mooie mensen om mij heen.


Waldy van der Walle

Partner bij CM&P, Overname specialist, bedrijfseconoom

1 op 1 Coachtraject

“Kan een mens alles zelf en alleen doen. Dat is een vraag die je jezelf wel eens moet stellen. Als mens zijn wij een bijzonder wezen. Met al onze eigenaardigheden. Om een beter mens te worden is het dan wel een verstandig om een ander mens kritisch naar je te laten kijken. En zo iemand is Mandy. Op een eerlijke en open manier laat ze jouw kijken naar jezelf. Geeft ze jou duwtjes om er zelf achter te komen waar jouw eigen problemen liggen. Want leiders van organisaties hebben zo hun eigen problemen. Problemen waar je het niet met een medewerker over kan hebben. Soms sta je eenzaam aan die top. En dan is Mandy uitermate geschikt om tegenaan te klankborden. Als ondernemer merk je dat Mandy ook een ondernemer is. Die jouw problematiek ook ervaart. En dat maakt haar juist zo krachtig”.


Carolien Schoonen

Administratief medewerkster Van Loon Grondwerken

1 op 1 Coachtraject

“Door de open, oprechte en eerlijke aanpak van Mandy ben ik tijdens dit coachtraject steeds meer in mijn eigen kracht gaan geloven. Hierdoor neem ik niet meer alleen beslissingen met mijn hoofd maar ook met mijn gevoel. Zonder lastige vragen te stellen en een oordeel klaar te hebben heeft ze mijn verhaal aangehoord en ben ik dankzij Mandy meer in contact met mezelf gekomen”.


Mirte van den Berg

Financieel medewerkster

Deelneemster Workshop Familieopstellingen

Ik heb bij Mandy de workshop Familieopstellingen gedaan. De begeleiding van haar heb ik ervaren als warm, oplettend en invoelend. Deze workshop heeft zij begeleid vanuit gelijkwaardigheid en dat vind ik heel fijn! Mandy is verbonden met zichzelf en met de groep, dit geeft een vertrouwde en veilige basis voor de coaching. Als je op zoek bent naar jezelf zou ik haar zeker aanbevelen!

“Door deze workshop voel ik mij meer verbonden met mezelf “


Marc de Groot

Eigenaar bij Groot Verhuur, ondernemer

1 op 1 Coachtraject

Zeer interessante gesprekken gevoerd met mooie uitkomsten. Voor mensen die graag stappen willen zetten in de toekomst en niet willen omkijken naar het verleden maar alles een plaats geven en door willen met nieuwe inzichten dan krijg je bij haar zeker openingen die je niet altijd zelf kan of gaat ontdekken 👍👌💪


Gerrit Mulder

Eigenaar INFOdation

1 op 1 Coachtraject

Wanneer je best lekker gaat en tegelijkertijd het gevoel hebt dat het anders en (nog) beter kan, dan kan ik je Mandy van harte aanbevelen. Door diep te gaan zonder te gaan zweven, helpt en coacht Mandy je om een betere versie van jezelf te worden en te zijn!


Fred Schuch

Copywriter, fotograaf en videograaf, ondernemer

1 op 1 Coachtraject

Als vriendelijke, geduldige, maar toch doortastende coach heeft Mandy mij meer bij mijn gevoel weten te krijgen. Hierdoor neem ik beslissingen niet meer alleen met mijn hoofd, maar ook op gevoel. Dat was voor mij de reden om een coachingstraject bij Mandy te volgen, en dat is dus goed gelukt.


Wil jij dit ook ervaren? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of het proces? Plan dan snel jouw vrijblijvende belafspraak.
Stel gerust je vraag

Zijn er dingen die je graag wilt weten? Is er iets niet duidelijk? Of wil je misschien gewoon even overleggen? Laat dan hieronder je gegevens achter.