Ik heb mijzelf weer terug gevonden!

Zakelijke & Persoonlijke coaching


Herken jij jezelf niet meer? Ben je vastgelopen in je leven? Vastgelopen in je werk? Of ben jij vastgelopen in je hoofd? Wil jij de oorzaken van jouw stress en onrust én de manier waarop jij hiermee omgaat veranderen? Dan kan dit jouw keerpunt zijn. Op een eenvoudige en zeer doeltreffende manier kunnen wij er samen voor zorgen dat jij jezelf weer terug vindt. Je krijgt weer grip op jouw leven! Je gaat ervaren dat er blijvende veranderingen zijn in hoe jij omgaat met jezelf, de wereld en andere uitdagende situaties.

Ik heb veel ondernemers mogen begeleiden die stress en onrust buiten zichzelf zoeken, of nog erger, negeren! En dat is precies waar het fout gaat. Hierdoor blijven zij die stress en onvrede ervaren met als gevolg continue onrust en fysieke gevolgen. De klachten die je negeert of uitstelt, verdwijnen niet! Deze gaan sluimeren in je hoofd én in je lijf. De werkdruk zal alleen maar toenemen, terwijl het plezier in je werk steeds minder wordt. Dit is zo jammer, want het is onnodig en vaak ook nog eens ongezond. Je raakt oververmoeid, ervaart depressieve gevoelens en je loopt het risico op een burn-out; Het is alsof de hele wereld tegen je is. Het werk blijft zich opstapelen en in plaats van te leven word je geleefd.

Herkenbaar?

Ik help je graag, klik hier voor meer informatie!

Het goede nieuws

Je kunt dit echt veranderen én ik kan je hierbij helpen! Door samen oprecht te onderzoeken wat zich afspeelt in jouw hoofd én in jouw lijf word je je al snel bewust van bepaalde gedachten en patronen. Om deze te kunnen herkennen en te doorbreken gaan wij ervaringsgericht aan het werk. Dat betekent dat wij werken met wat zich aandient in het moment. Wat voel jij nu? Wat ervaar jij? Wat gebeurt er als jij dat ervaart? En waar voel jij dat dan? Dat zijn een paar vragen die wij samen gaan onderzoeken. Hierdoor merk jij al snel veranderingen. Hoe doe ik dat? Ik houd je een spiegel voor en nodig je uit om jezelf echt te gaan onderzoeken. Ik heb hierin een begeleidende, open en soms confronterende rol. En ik maak gebruik van verschillende methodes binnen het systemisch werken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een familie opstelling.

Meer over mijn werkwijze.

Plan jouw kennismaking

“Wanneer je best lekker gaat en tegelijkertijd het gevoel hebt dat het anders en (nog) beter kan, dan kan ik je Mandy van harte aanbevelen. Door diep te gaan zonder te gaan zweven, helpt en coacht Mandy je om een betere versie van jezelf te worden en te zijn!

-Dhr G. Mulder –
Eigenaar INFOdation

Meer ervaringen

Door meer en beter te kunnen ontspannen, ben je uiteindelijk productiever!

We leven vaak op de automatische piloot en hebben daarom niet in de gaten waarin we zijn verzand. We nemen de dingen voor lief, ook zaken als somberheid, stress, onrust, strijd, angst en onvrede. Het maakt je moe en gestrest als je onbewust leeft. Want uiteindelijk doe je de dingen waar je niet blij van wordt. Je wordt geleefd, je hebt het gevoel dat je er geen controle over hebt, je voelt je deelnemer van de ratrace en eigenlijk weet je zelf niet zo goed wat er gebeurt en hoe je dit kan veranderen.

Wat als je nu eens stilstaat en niet meer op de automatische piloot leeft, maar dat je leeft vanuit bewustzijn en weloverwogen jouw eigen keuzes kunt maken. Keuzes die goed voor jou zijn en niet omdat het zo hoort of omdat een ander het van jou verwacht. Nee zeggen” zonder schuldgevoel, jezelf niet steeds verontschuldigen voor wie of wat je bent. Stel je eens voor…

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak, of misschien herken jij jezelf in wat ik hierboven beschreef, klik dan hier voor een kennismaking.

Twijfel je nog of coaching echt iets voor jou kan zijn?

Misschien herken jij jezelf in onderstaande.

 • Je vindt dat je niets te klagen hebt en toch voel jij je niet altijd gelukkig
 • Je bent druk, maar je weet eigenlijk niet waarmee
 • Je voelt je somber, maar durft dit niet te bespreken
 • Je weet niet wat je wilt
 • Je wilt genieten, maar voelt je neerslachtig en somber
 • Je maakt je zorgen
 • Je komt niet tot een keuze/ keuzes maken vind je lastig
 • Je voelt je onzeker
 • Je bent bang om controle te verliezen
 • Je voelt je vaak alléén, terwijl er toch veel mensen om je heen zijn
 • Je hebt het gevoel dat je niet gezien wordt
 • Je denkt weleens; Is dit alles?

Maar ook thema’s als:

 • De samenwerking op kantoor loopt niet lekker
 • Hoe krijg ik werk en privé meer in balans?
 • Ik wil meer inzicht in mijzelf
 • Ik verlang naar een zinvol leven
 • Ik zoek verdieping en inspiratie


Alles kan onderzocht worden! Je hoeft het niet alleen te doen! Je hoeft alleen maar te beslissen of het nu de tijd is om te kiezen voor jezelf.

Stel gerust je vraag

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.