Een coach? Iets voor jou?


Vraag jij je soms ook af wat een coach voor jou kan betekenen? Of twijfel jij of coaching echt iets voor jou kan zijn? Lees dan eens hieronder de verschillende redenen waarom mensen naar mij toekomen in mijn praktijk. Misschien herken jij jezelf hier ook wel in.

 • Ik vind dat ik niets te klagen heb en toch voel ik mij niet altijd gelukkig
 • Ik ben druk, maar ik weet eigenlijk niet waarmee
 • Ik voel mij somber, maar durf dit niet te bespreken
 • Ik weet niet wat ik wil
 • Ik wil genieten, maar voel mij neerslachtig en somber
 • Ik maak mij zorgen
 • Ik kom niet tot een keuze/ keuzes maken vind ik lastig
 • Ik voel mij onzeker
 • Ik ben bang om controle te verliezen
 • Ik voel mij vaak alléén, terwijl er toch veel mensen om mij heen zijn
 • Ik heb het gevoel dat ik niet echt gezien wordt
 • Ik denk weleens; Is dit alles?

Maar ook thema’s als:

 • De samenwerking op kantoor loopt niet lekker
 • Hoe krijg ik werk en privé meer in balans?
 • Ik ben vastgelopen in mijn hoofd, werk en/of leven en ik weet niet hoe dit komt
 • Ik wil meer inzicht in mijzelf
 • Ik verlang naar een zinvol leven
 • Ik zoek verdieping en inspiratie

Herken jij jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten? Dan is dat de reden waarom coaching ook iets is voor jou! Alles kan onderzocht worden en ik wil jou hierbij graag begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen! Je hoeft alleen maar te beslissen of het nu de tijd is om te kiezen voor verandering.

Vergelijkbare berichten